Bruidsreportage Familiefotografie Bedrijfsfotografie Inlijstwerk De fotograaf Contact

De tevredenheidsgarantie van Michel Oehlen fotografie: mooie foto’s met een levenslange houdbaarheid!

“Mijn tevredenheidsgarantie garandeert mooie en leuke foto’s die waardevol blijven en jullie blij maken. Mijn tevredenheidsgarantie is een uitdrukking van mijn zorgplicht voor jullie als mijn klant: ik gun jullie liefdevolle, spontane en leuke foto’s, die waardevol zullen zijn voor nu en in de toekomst.
Ik garandeer tevredenheid, onder voorbehoud en met dien verstande, dat jullie je inzetten voor een goede samenwerking, en adviezen ter harte nemen èn reflecteren op jullie eigen inzet. Van mijn kant, als gastheer en fotograaf, zal ik alles doen voor een geslaagde en leuke fotosessie, met een top eindresultaat. Ik zet humor en communicatie in om jullie te motiveren voor een leuke en productieve werksfeer, en roep jullie op er alles uit te halen wat er in zit. Uitgesloten van de tevredenheidsgarantie zijn seizoens– en weersomstandigheden, evenals zaken die samenhangen met de locatie. In geval van onwerkbaar weer kan ik hoogwaardige studiolampen meenemen en een mobiele achtergrond, en doen we de fotosessie binnen op een ad hoc locatie. Ook dan geldt mijn tevredenheidsgarantie. Mocht het eindresultaat van jullie fotosessie onverwacht minder zijn dan verwacht, en stellen we dit samen vast, en ligt dit bovendien niet aan de locatie, de samenwerking en de werkafspraken, dan ga ik met jullie in gesprek over een passende oplossing.”

Michel Oehlen, fotograaf.


Lees ook: Klanten over Michel Oehlen fotografie

© Michel Oehlen fotografie Limburg 2010–2019 | Gebruik van de foto’s en teksten, op welke manier dan ook, is niet toegestaan.
Tel: 06–21886711 | Kvk: 50648624 | BTW#: 160889510B01 | Triodos: NL61.TRIO.025.46.37.132 | Algemene Voorwaarden | Privacy verklaring